Aktivere og deaktivere deltakelse i Kaspersky Security Network

Slik aktiverer og deaktiverer du deltagelse i Kaspersky Security Network:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne hovedvinduet og klikk på Meny-knappen.
  3. Velg InnstillingerEkstra.
  4. Klikk på lenken Erklæring for Kaspersky Security Network for å lese vilkårene for deltakelse i Kaspersky Security Network.
  5. For å delta i Kaspersky Security Network, sett følgende bryter til :

Jeg ønsker å forbedre kvaliteten på programmet og godtar å delta i Kaspersky Security Network (KSN)

For å deaktivere deltakelse i Kaspersky Security Network, sett bryteren til Av.

I noen programversjoner, Innstillinger vinduet viser Jeg godtar å oppgi data for å forbedre kvaliteten på programmet innstillingen i stedet for Erklæring for Kaspersky Security Network.

Oppgivelse av data for å forbedre beskyttelsen:

1. Sett vekslebryteren for Jeg godtar å oppgi data for å forbedre beskyttelsen til .

Vinduet Erklæring for Kaspersky Security Network åpnes.

2. Les erklæringen og klikk Godta.

Avbryte oppgivelse av data for å forbedre beskyttelsen:

Sett vekslebryteren for Jeg godtar å oppgi data for å forbedre beskyttelsen til Av.